Coach peer support

Een ervaren coach voor peer support

Als u als zorgverlener te maken krijgt met officiƫle klachten, of zelf juridische procedures, heeft u veel baat bij een coach die ervaring heeft met peer support. Na een medisch incident, of andere calamiteit, is peer support een laagdrempelige vorm van opvang voor de betrokken hulpverlener. Bij Compass Collegial Coach, gevestigd in Amsterdam, staan wij klaar om u professionele en persoonlijke peer support te geven. Hierdoor krijgt u weer vertrouwen in uzelf en voorkomt u (langdurige) emotionele klachten.

Oog voor u alleen, coaching op maat op geleide van de context.
Door deskundige en gediplomeerde coaches
Coaches buiten uw eigen werkkring, discretie gewaarborgd.

Onze coach geeft u uitgebreide peer support waarmee u verder komt

Zit u midden in een klachttraject of tucht- of rechtszaak? Dan heeft u zeker baat bij een coach die u peer support geeft. U gaat immers door een moeilijke periode en kunt wel wat steun gebruiken. Bovendien is het nooit te laat om het contact met de tegenpartij te verbeteren. Open communiceren doet namelijk wonderen! Daarnaast kan onze coaching ook helpen bij het vergroten van uw draagkracht en helpt het de vicieuze cirkel van een defensieve houding en medicolegale escalatie te doorbreken.

Ontdek de voordelen van ons coachingstraject

Als u bij ons een coach inschakelt voor peer support, ziet het traject er als volgt uit:

  • Het traject is kort: 3 tot 6 sessies.
  • U krijgt begeleiding van een deskundige en gediplomeerde coach die bovendien ervaring heeft in de zorg.
  • Uw coach is van buiten uw eigen werkkring, waardoor discretie gewaarborgd is.

Vraag ons gerust om meer informatie

Wilt u graag peer support ontvangen van onze coach? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via info@compasscollegialcoach.nl. We reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.