Coaches

Hans Brölmann

Hans Brölmann is in 1951 geboren in Amsterdam waar hij zijn schooltijd heeft doorgebracht. Hij studeerde geneeskunde in Groningen en specialiseerde als gynaecoloog in Amsterdam. Hij werkte 18 jaar als gynaecoloog in het Máxima Medisch Centrum (voorheen St. Joseph ziekenhuis) te Eindhoven/Veldhoven. In 2002 werd hij benoemd tot hoogleraar (gynaecologie, in het bijzonder de endoscopische chirurgie) in het VUmc waar hij in juli 2016 met emeritaat ging.

Gedurende zijn beroepsleven is hij als getuige-deskundige veelvuldig betrokken geweest bij tuchtzaken en civielrechterlijke claims en als afdelingshoofd zijn alle klachten tegen zorgverleners in de afdeling met hem gedeeld en onder zijn verantwoordelijkheid afgehandeld.

Complicaties van medisch handelen en afhandeling van klachten behoort tot zijn speciale aandachtsgebied waarover hij voordrachten houdt en publiceert.

Toon Verheugt

Toon Verheugt is in 1950 geboren in Amsterdam en studeerde in Groningen klinische en ontwikkelingspsychologie. Daarna specialiseerde hij zich in de psychotherapie, onder andere via de opleiding tot psychoanalyticus voor volwassenen en kinderen. Hij was ruim 30 jaar werkzaam in de reguliere en forensische GGZ, als psychotherapeut en als Pro Justitia rapporteur, in dienstverband (o.a. bij het toenmalige Ministerie van Justitie en Arkin) en als vrijgevestigde. Hij heeft ervaring als supervisor van Pro Justitia rapporteurs en van GZ- en klinisch psychologen in opleiding. Momenteel als psychotherapeut en als coach werkzaam in eigen praktijk, als raad verbonden aan de penitentiaire kamer van het Gerechtshof Arnhem en als consulent aan de Reclassering Nederland locatie Amsterdam.

Psychologische functie en impact van (tuchtrechtelijk) klagen en aangeklaagd worden en het begeleiden van collegae tegen wie een klacht loopt of gelopen heeft, behoren tot zijn speciale aandachtsgebieden.

Oog

Oog voor u alleen, coaching op maat op geleide van de context.

Snel

Een kort traject van 3 tot 6 sessies.

Deskundig

Door deskundige en gediplomeerde coaches.

Discreet

Coaches buiten uw eigen werkkring, discretie gewaarborgd.

Klanten review